Category: HRONIKA

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ OKOLINE BORA ZBOG 17 KRAĐA

Efektivnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru rasvetljeno je 17 teških krađa, koje su u proteklih pet meseci počinjene na području Zaječara i Boljevca. Zbog sumnje da je počinio ova krivična dela uhapšen je  I.Đ. (32) iz okoline Bora.

Više

UHAPŠEN ZAJEČARAC ZBOG DROGE

Foto: MUP Srbije

Policija u Zaječaru lišila je slobode G. S. (48) iz tog mesta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Više

UHAPŠENA ZAJEČARKA ZBOG „BOŽJE DROGE“

Foto: MUP Srbije

Niška policija u saradnji sa policajcima u Zaječaru zaplenila je više od tri litra psihoaktivne supstance DMT (dimetiltriptamin) tzv „Božja droga“.  Tom prilikom uhapšena je Zaječarka J.J. (19) zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Više

UHAPŠENA DVOJICA MUŠKARACA ZBOG SILOVANJA

Kladovska policija uhapsila je D. S. (34) iz okoline Kladova, zbog  sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

Više

UBILA BIVŠU PRIJU HICIMA IZ LOVAČKE PUŠKE

I.T. pored prozora gde je pucala A.O.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su A.O. (52) iz Bora, zbog sumnje da je izvršila krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Više

UHAPŠENA RADNICA OPŠTINE U KLADOVU ZBOG PREVARE

Zbog sumnje da je izvršila krivična dela prevara i falsifikovanje službene isprave policija u Kladovu uhapsila je radnicu opštine S. D. (46) iz Kladova.

Više

UHAPŠENI BORANI ZBOG TEŠKE KRAĐE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru rasvetlili su dve teške krađe iz magacina RTB Bor i uhapsili A.D. (22), S.J. (27) i D.DŽ. (32) svi iz Bora, zbog  sumnje da su izvršili to krivično delo, saopšteno je iz PU Bor.

Više

UHAPŠEN BORANIN ZBOG PRONEVERE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Odeljenja za borbu protiv korupcije uhapsili su Ž.G. (38) iz Bora zbog sumnje da je izvršio krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti, saopštila je policija.

Više

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ OKOLINE KNJAŽEVCA

Foto: Knjaževac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu uhapsili su B.B. (56) iz okoline tog mesta, zbog  sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je policija.

Više

OTKRIVENA ILEGALNA RADIONICA ZA PROIZVODNJU VATRENOG ORUŽJA I MUNICIJE

1 (2)Policija  u Zaječaru uhapsila je D.N. (56) zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštila je PU Zaječar.

Više

POLICIJA U ZAJEČARU OTKRILA LABORATORIJU ZA UZGOJ MARIHUANE

laboratorija za uzgoj marihuanePripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M.S. ( 31 ) iz Zaječara, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je policija.

Više

BROJ KRIVIČNIH DELA SMANJEN ZA OSAM ODSTO

DSC_0181U okviru obeležavanja Dana ministarstva, slave i Dana policije,  na Svečanoj akademiji u Muzičkoj školi u Boru, predstavljeni su rezultati rada PU Bor u protekloj godini, 30 policijskih službenika, pripravnika, koji su primljeni u radni odnos prošle godine, položilo je zakletvu i uručene su nagrade i pohvale najboljim policijskim službenicima u protekloj godini.

Više

NASTRADAO RADNIK FIRME IZ SVILAJNCA U BORSKOJ FLOTACIJI

DSC_0001V.R. (32), radnik firme „AD Wood“ iz Svilajnca, juče oko 12.30 sati pao je sa krova stare borske flotacije i od teških povreda koje je tom prilikom zadobio preminuo odmah po prijemu u borsku bolnicu, saopšteno je iz RTB-a .

Više

JEDNA OSOBA POGINULA U UDESU U BORU, PETORO POVREĐENO

fotoU teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4:00 sati kod kružnog toka na III kilometru u Boru, jedna osoba je poginula dok je petoro povređeno.

Više