Category: HRONIKA

STRADAO DOK JE SAKUPLJAO OTPADNO GVOŽĐE

U blizini Flotacije Veliki Krivelj  stradao je I.Š (45) na koga se obrušila velika količina zemlje koja ga je zatrpala.

Više

UHAPŠENO TROJE MALOLETNIKA ZBOG SILOVANJA

Zaječarska policija uhapsila je trojicu maloletnika starosti 16, 15 i 14 godina, zbog sumnje da su izvršili krivično delo silovanje.

Više

HAPŠENJE ZBOG POLNOG UZNEMIRAVANJA

Policija u Boru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, uhapsila je B.P. (59) zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

Više

BLOKIRANA ULICA U ZAJEČARU ZBOG DOJAVE O BOMBI

U Zaječaru je policija jutros blokirala ulicu Svetozara Markovića  jer je ispred zgrade Lokalne poreske administracije pronađena torba sa porukom da se unutra nalazi bomba. Ekipe hitne pomoći, policija i vatrogasno vozilo odmah su stigli na lice mesta.

Više

UHAPŠEN NIŠLIJA ZBOG KRAĐE MOBILNIH TELEFONA

Foto: Sokobanja

Policija u Sokobanji uhapsila je I. M. (54) iz Niša, zbog sumnje da je počinio ova krivično delo krađe.

Više

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ OKOLINE BORA ZBOG 17 KRAĐA

Efektivnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru rasvetljeno je 17 teških krađa, koje su u proteklih pet meseci počinjene na području Zaječara i Boljevca. Zbog sumnje da je počinio ova krivična dela uhapšen je  I.Đ. (32) iz okoline Bora.

Više

UHAPŠEN ZAJEČARAC ZBOG DROGE

Foto: MUP Srbije

Policija u Zaječaru lišila je slobode G. S. (48) iz tog mesta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Više

UHAPŠENA ZAJEČARKA ZBOG „BOŽJE DROGE“

Foto: MUP Srbije

Niška policija u saradnji sa policajcima u Zaječaru zaplenila je više od tri litra psihoaktivne supstance DMT (dimetiltriptamin) tzv „Božja droga“.  Tom prilikom uhapšena je Zaječarka J.J. (19) zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Više

UHAPŠENA DVOJICA MUŠKARACA ZBOG SILOVANJA

Kladovska policija uhapsila je D. S. (34) iz okoline Kladova, zbog  sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

Više

UBILA BIVŠU PRIJU HICIMA IZ LOVAČKE PUŠKE

I.T. pored prozora gde je pucala A.O.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su A.O. (52) iz Bora, zbog sumnje da je izvršila krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Više

UHAPŠENA RADNICA OPŠTINE U KLADOVU ZBOG PREVARE

Zbog sumnje da je izvršila krivična dela prevara i falsifikovanje službene isprave policija u Kladovu uhapsila je radnicu opštine S. D. (46) iz Kladova.

Više

UHAPŠENI BORANI ZBOG TEŠKE KRAĐE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru rasvetlili su dve teške krađe iz magacina RTB Bor i uhapsili A.D. (22), S.J. (27) i D.DŽ. (32) svi iz Bora, zbog  sumnje da su izvršili to krivično delo, saopšteno je iz PU Bor.

Više

UHAPŠEN BORANIN ZBOG PRONEVERE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Odeljenja za borbu protiv korupcije uhapsili su Ž.G. (38) iz Bora zbog sumnje da je izvršio krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti, saopštila je policija.

Više

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ OKOLINE KNJAŽEVCA

Foto: Knjaževac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu uhapsili su B.B. (56) iz okoline tog mesta, zbog  sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je policija.

Više