OTVOREN “LIDL” U BORU

U Boru je danas počeo sa radom nemački “Lidl”. Svečano otvaranje kome su prisustvovali predstavnici “Lidla” i lokalne samouprave počelo je jutros u osam sati i presecanjem vrpce, objekat je pušten u rad. Veliki broj Borana okupio se od ranih jutarnjih sati ispred novootvorenog „Lidla“, koji se nalazi nedaleko od srednjih škola Gimnazije „Bora Stanković“ i Mašinsko elektrotehničke škole, nestrpljivo iščekujući da uđu u prodavnicu.

– Bor je među prvim gradovima u Srbiji gde je otvoren “Lidl”. Bitno je širiti zdravu konkurenciju, jer pojavljivanje bilo kog trgovinskog lanca u gradu utiče na smanjenje cena a to omogućava jeftiniju kupovinu za naše građane. Ovde je posao dobilo između 40 i 50 ljudi i veoma je bitno što su otvorena  nova radna mesta. Bitno je i da će se grad Bor pored otvaranja “Lidla”, baviti otvaranjem još turističkih i privrednih objekata jer nastojimo da Bor u pravom smislu i bude grad razvoja – kazao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik grada Bora.

Ivana Vićentić, predstavnik Centralnih usluga “Lidl Srbija” pozvala je građane da posete “Lidl” i na licu mesta se uvere zašto je kupovina u ovom diskontu bolja, jednostavnija i povoljnija.

– U ime celog tima „Lidl Srbija“ mogu da prenesem da smo jako srećni i uzbuđeni što smo danas otvorili prodavnicu u Boru i što smo u prilici da potrošačima ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta naših proizvoda, pažljivo odabran asortiman od preko 1500 artikala, i da pozovemo sve potrošače da posete svoj “Lidl”. Zahvaljujemo se Republici Srbiji i lokalnim vlastima što su stvorili pozitivnu atmosferu za dolazak u ovaj grad i potrošačima koji su nas verno išekivali, pa ih ovim putem i pozivamo da posete “Lidl” – kazala je Vićentićeva.

Nemački “Lidl” otvorio je danas u 12 gradova u Srbiji 16 marketa.

– “Lidl” je prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji i  svi naši objekti imaju istu površinu. U našim prodavnicima u svim gradovima gde je danas počeo sa radom “Lidl”, cene proizvoda su iste – dodala je Vićentićeva.

Boranin Ilija Nikolovski oduševljen je ponudom i cenama proizvoda u “Lidlu”.

-Kupio sam piletinu i još neke stvari za kuću jer su cene povoljnije nego u drugim marketima. Zadovoljan sam ponudom koju ima “Lidl” i rado ću svraćati ovde u kupovinu – kazao je Nikolovski.

Objekat “Lidla” u Boru se prostire na 1424 kvadrata, a izgrađen je i uređen i parking prostor.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *