DRAGAN POPOVIĆ IZABRAN ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE MAJDANPEK

Dragan Popović, odbornik sa liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Majdanpek”,  koji je i između 2004. i 2013. godine bio na čelu opštine, izabran je za predsednika Opštine Majdanpek u narednom četvorogodišnjem mandatu.  To je odlučeno na konstitutivnoj sednici novog saziva Skupštine opštine koja je održana  u četvrtak 11.oktobra, a nakon izbora sprovedenih 2.septembra, kada je  izabrano novo rukovodstvo.

– Bogate ljude narod ne pamti, već one koji ostave nešto iza sebe. Hajde da mi ostavimo nešto po čemu će nas ljudi pamtiti – rekao je pored ostalog, pozivajući na saradnju sve članove opštinskog parlamenta Dragan Popović, prethodno zahvalivši svim građanima koji su ukazali poverenje listi “ Aleksandar Vučić – Zato što volimo Majdanpek” i odbornicima koji su pružili podršku predloženoj listi njegovih saradnika da zajedno urade sve kako bi život građana opštine Majdanpek učinili boljim.

Novom sazivu SO Majdanpek i građanima opštine se na ovoj sednici obratio i dosadašnji predsednik Dejan Vagner i izrazio zadovoljstvo onim što je učinjeno na poboljšanju uslova života tokom trajanja njegovog mandata i puno uspeha u radu poželeo novoizabranom rukovodstvu.

Za zamenika predsednika opštine izabrana je Elvira Jovanović, diplomirani menadžer, a za predsednika Skupštine Nikola Naumović, diplomirani ekonomista. Za zamenicu predsednika SO izabrana je Ivana Srbulović, master učiteljica.

Na sednici je izabrano novo Opštinsko veće, imenovani su predsednik, zamenik predsednika i članovi administrativne i mandatno – imunitetske komisije. Sekretar Skupštine opštine Majdanpek i u narednom periodu biće Zoran Topalović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *