GRADILIŠTA PO CELOM KNJAŽEVCU

Izgradnja trotoara ka kompaniji Falc East, stepenište koje će u ulici Bore Stankovića povezati dva dela grada, rekonstrukcija Spomen parka, samo je mali deo infrastrukturnih radova koji su u toku na teritoriji knjaževačke opštine, kazao je, obilazeći radove, predsednik opštine Milan Đokić.

Svakako najobimniji i najvidljiviji su oni na rekonstrukciji prostora u i oko Spomen parka u centru Knjaževca.

– Menja se trotoar oko Spomen parka, rekonstruiše ulica od železničkog mosta do ulaza u Spomen park…Atrijum će biti renoviran, osvetljen. Sve će izgledati drugačije nakon što radovi budu završeni. Finansiramo ih iz budžeta opštine- rekao je Đokić.

Prisustvo novinara predsednik Đokić iskoristio je i da najavi poslove koji lokalnu samoupravu i angažovanu građevinsku operativu očekuju u narednim danima.

– Uskoro kreću radovi na rekonstrukciji dela puta prema Vasilju i na kompletnoj rekonstrukciji starog puta ka Bazenu. Seoskim domovima, koji će biti uređeni do kraja građevinske sezone, za nekoliko dana pridružiće se i domovi u Vasilju i Vitkovcu. Trudimo da iskoristimo lepo vreme kako bismo realizovali sve ono što smo Odlukom o budžetu i planirali za ovu godinu – istakao je predsednik knjaževačke opštine.

“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *