NEGOTINKE ZAUZELE ČETVRTO MESTO

Gimnastički klub „Hajduk Veljko“, koji ove godine obeležava petu godišnjicu svog postojanja, a zahvaljujući rezultatima svojih članova spada u red trofejnijih, bio je domaćin finala Državnog prvenstva C programa u ženskoj sportskoj gimnastici.

Ovo prestižno takmičenje okupilo je više od stotinu takmičarki iz cele Srbije, članica 14 gimnastičkih klubova.

Negotinskim gimnastičarkama: Marti Đurković, Jeleni Ilić, Mili Frunzarelović, Nini Simonovski, Nađi Pančić i Dunji Pejić u ukupnom plasmanu pripalo je četvrto mesto, dok su prva tri osvojili Gimnastički klub Beograd, GK „Dif“, takođe iz prestonice i GK iz Rume.

-Naše takmičarke su imale odličan nastup, dale su svoj maksimum i zaista pokazale odličan, dobro uvežban program. Čini mi se da ovoga puta sreća prosto nije bila na našoj strani. Sitne greške, ali i izuzetno jaka konkurencija presudile su na kraju. Zadovoljni smo postignutim rezultatom i drago mi  je što su deca bila maksimalno motivisana, s obzirom da su se nadmetala na domaćem terenu, pred svojom publikom, a to nije lako- ističe Ana Ranđelović, uz Milana Stankovića trener negotinskih gimnastičarki.

Inače, ovo prvenstvo organizovao je Gimnastički savez Srbije i GK“Hajduk Veljko“ iz Negotina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *