NOVAC IZ EVROPE ZA PROJEKTE MLADIH

ldaCentar lokalne demokratije (LDA) organizovao je u Knjaževcu info sesiju za mlade na kojoj je bilo reči o tome kako mladi, okupljeni u neformalnim grupama ili udruženjima, mogu da apliciraju za sredstva kod kancelarije u Knjaževcu.

Lokalni fond za mlade predstavlja fond koji će biti na raspolaganju Centru lokalne demokratije u Knjaževcu i cilju podrške lokalnim inicijativama neformalnih grupa i asocijacija mladih u opštini Knjaževac.

Mladi okupljeni u neformalnim grupama, ili udruženjima, imaju na raspolaganju sredstva Lokalnog fonda za mlade kroz male grantove koje odobrava Evropska asocijacija za lokalnu demokratiju preko Centra lokalne demokratije u Knjaževcu. Tokom info sesije mladi su mogli da čuju kako aplicirati za ta sredstva, kao i koje uslove kandidati moraju da ispunjavaju.

Pored Knjaževca, ove male grantove dodeljivaće još osam centara lokalne demokratije na Balkanu.

Grantovi su raspisani u okviru projekta Evropske asocijacije za lokalnu demokratiju Regionalna platforma za dijalog i učešće mladih Balkana koji realizuje Centar lokalne demokratije iz Knjaževca u partnerstvu sa osam LDA kancelarija na zapadnom Balkanu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *