NOVA ETAPA RADA LOKALNIH MEDIJA

rtm-1-1Ovogodišnji Dan opštine Majdanpek, Majdanpečani će pamtiti i po početku rada obnovljene Radio televizije Majdanpek, odnosno, novoj etapi rada u funkcionisanju lokalnih medija. Stanovnici grada pod Staricom, izuzetno zadovoljni što ponovo mogu da računaju na svoj radio i televiziju, odnosno prate njihov program, nadaju se da je počela jedna bolja i uspešnija faza u njihovom radu.

Podsetimo, nakon niza teških godina rada, neuspešne privatizacije i stečaja, nova etapa počela je  pošto je na javnom nadmetanju u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu, Za media d.o.o iz Zaječara kupila RTV Majdanpek. Kao lider u informisanju za nacionalne TV emitere iz Istočne Srbije, iz ove kuće su već tada nagovestili da kupovinom RTV Majdanpek imaju nameru da se uključe u lokalno, a odmah zatim i u regionalno javno informisanje.

Posle eksperimentalnog emitovanja, televizija T1 počela je sa emitovanjem informativnog programa, kao moderna digitalna televizija potpuno novog koncepta, a koja će se, kako je nagovešteno,  programski profilisati kroz kvalitetan dokumentarni i informativni program. Ova televizija program emituje sa predajnika na Deli Jovanu i Tupižnici, pa program mogu da prate gledaoci sa teritorije čitave Timočke Krajine koji imaju Set Top Box, a najavljuje se da će se program T1 uskoro naći i u ponudi svih značajnijih kablovskih emitera u Srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *