POČASNICA NEDELJNIKU „TIMOČKE“

zavrseni-51-mokranjcevi-dani-pocasnica-nedeljniku-timocke-str-8Koncertom Hora i simfonijskog orkestra RTS, pod upravom maestra Bojana Suđića, u Negotinu su nedavno završeni 51. “Mokranjčevi dani”.  Uz ocenu festivala dr Sonje Marinković, selektorke “Mokranjčevih dana”, koja je najavila nove iskorake u programskoj orijentaciji festivala u godinama koje dolaze, “Mokranjčeve dane” zatvorio je Jovan Milovanović, predsednik opštine Negotin koji se zahvalio umetnicima, učesnicima festivala i poštovaocima Mokranjčevog dela.

-Veliko vam hvala! Zahvaljujući vašoj ljubavi prema umetnosti i profesionalizmu, publici koja odrasta i sazreva, poštuje i voli „Mokranjčeve dane“ i organizatorima, ovogodišnji festival je ispunio očekivanja – rekao je Milovanović.

Organizator festivala, Dom kulture “Stevan Mokranjac” uručio je Povelje i Počasnice festivala prijateljima “Mokranjčevih dana”, pokroviteljima, ustanovama i medijskim kućama. Počasnica Festivala uručena je, između ostalog, i Nedeljniku “Timočke”, medijskom pokrovitelju 51. “Mokranjčevih dana”.

Projekat „Negotin na putu transparentnog, ekonomskog, infrastrukturnog i stabilnog razvoja“ sufinansira Opština Negotin

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *