OTVORENA EKSPOZITURA POŠTANSKE ŠTEDIONICE

ps-1Poštanska štedionica je u četvrtak, 22.decembra u Majdanpeku u velikom i lepom poslovnom prostoru u ulici 28.marta broj 15, otvorila svoju 138., a posle Donjeg Milanovca, drugu ekspozituru u ovoj opštini. Time je ispunjeno obećanje dato pre par meseci da ni Majdanpečani zbog obavljanja određenih poslova u svojoj, a državnoj banci, više neće morati da putuju u okolne gradove. Donji Milanovac je imao prioritet zato jer je pre otvaranja Poštanske štedionice u julu ove godine, bio bez banke.

Na svečanosti povodom otvaranja ekspoziture u Majdanpeku u prisustvu brojnih zvaničnika Poštanske štedionice i majdanpečke i okolnih opština. Mr Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora banke  Poštanska štedionica nagovestio je da se nizom aktivnosti i povoljnih proizvoda, pre svega stambenih i keš 95 kredita, banka približava korisnicima. Posebne su definisane povodom obeležavanja 95 godina njenog poslovanja, pa će sve penzionere sa aktivnim računima u Poštanskoj štedionici, rođene 1921.godine nagraditi sa 9.500 dinara. Danko Pavlović je dodao da je otvaranje ove ekspoziture novi primer traženja adekvatnog balansa između očekivane profitabilnosti i socijalno odgovornog ponašanja prema stanovništvu.

Dejan Vagner, predsednik opštine Majdanpek je istakao da mu je drago što je Poštanska štedionica kao jedna od najrenomiranijih bankarskih ustanova u Srbiji prepoznala interes i donela odluku da otvori još jednu ekspozituru, jer se, kada banka prepozna interes, može smatrati da sredina ima perspektivu, pa da će, po ugledu na bankare, uskoro i investitori stizati u ovaj grad i opštinu.

Najavljeno je, takođe, da će do marta naredne godine Poštanska štedionica ekspozituru otvoriti i u Rudnoj glavi, najvećem selu opštine Majdanpek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *