U RADNIKA RTB-A SRCE VELIKO

1-5U plemenitoj akciji simbolično nazvanoj „Ne dozvolimo da dečak oslepi“ radnici Rudnika bakra Bor, Matičnog preduzeća, Topionice i rafinacije prikupili su za operaciju Novaka Milojevića 240.400 dinara.

Sa verom da će malom Novaku Milojeviću, dečaku koji ima tešku bolest levog oka, zaposleni u Rudarsko-topioničarskom basenu Bor pomoći da što pre bude operisan na Očnoj klinici u Novom Sadu, menadžment kompanije je sredinom decembra organizovao akciju prikupljanja novčanih priloga za tu skupu operaciju.

Radnici borskog dela Basena i ovoga puta opravdali su epitet koji njih i kompaniju u kojoj rade dugo krasi. Jer, RTB Bor je poznat po humanosti i solidarnosti, pre svega zbog dobročinstva, empatije i ljudskosti zaposlenih.

Novac je danas uplaćen na žiro-račun koji je kod Rajfajzen banke otvoren u te svrhe na očevo ime.

Novak Milojević je učenik drugog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Boru. Odgaja ga samohrani otac i materijalna situacija im je na ivici gole egzistencije. Dečak ima ablaciju rožnjače levog oka, dok na desnom oku ne vidi 90%. Zbog toga mu je hitno potrebna operacija na novosadskoj Očnoj klinici.

G.T.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *