BEOGRAD PO MERI BORANA

Vila-Vertigo-1-1’’Bortravel’’ i Vila ’’Vertigo’’ u Beogradu postigli su dogovor da Boranima, koji po bilo kom osnovu imaju potrebu da putuju za Beograd i tamo borave više dana, omoguće beneficirani prevoz i prenoćište. Ciljna grupa su naši sugrađani koji Beograd nameravaju turistički da razgledaju ali i oni koji u prestonicu odlaze na višednevne specijalističke preglede.

Screenshot - 16_1 (1)’’Bortravel’’ je već za novogodišnje i božićne praznike studenti i đacima omogućio povlastice u prevozu svojim autobusima na svim linijama. Primera radi, za njih je cena karte na relaciji Bor- Beograd 1.700, do Niša 1.200, od Boljevca do Beograda 1.600, i od Zaječara do Niša 800 dinara. Ova akcija važi do 31. januara 2017. godine.

Dragan Rajić

Dragan Rajić

-Postigli smo dogovor i potpisali memorandom sa Vilom ’’Vetrigo’’ u Beogradu da mi svim Boranima koji po bilo kom osnovu putuju u Beograd i koriste usluge prenoćišta ’’Vertigo’’ omogućimo i kupovinu karata sa popustom od 10 odsto, što bi za povratnu kartu iznosilo 1.800 dinara. Potrebno je samo da na našim šalterima ili u samom vozilu pokažu vaučere koje su dobili od ’’Vertiga’’-kaže za ’’Timočke’’ Dragan Rajić, direktor ’’Bortravela’’.

Kompanija ’’Vertigo’’, pored ostalih poslovnih delatnosti, trenutno gradi novi hotel u Beogradu a već poseduje prenoćišta u Beogradu i na Borskom jezeru.

Dejana Tufegdžić

Dejana Tufegdžić

– Vila ’’Vertigo’’ u Beogradu, čiji je vlasnik Aleksandar Mišić Frenki, i direktor ’’Bortravela’’ su u decembru prošle godine postigli dogovor da zajednički realizuju projekat po kome bi svim građanima Bora bilo omogućeno da jeftinije putuju do Beograda uz uslov da koriste usluge smeštaja u Vili ’’Vertigo’’, koja bi za ove korisnike za dva polupanisona iznosila svega 3.000 dinara, što je za beogradske uslove više nego povoljno- kaže Dejana Tufegdžić,menadžerka kompanije ’’Vertigo’’.

Prema rečima Tufegdžićeve, svim  korisnici ovog ’’paket aranžmana’’ će od  autobuske stanice u Beogradu do Vile ’’Vertigo’’ biti omogućen i beneficirani taksi prevoz po ceni od 500 dinara, što je duplo jeftinije od uobičajene beogradske taksi tarife.

U ove dve kompanije očekuju da će Borani prepoznati prednosti ovog aranžmana, a posebno veruju da ima dosta Borana koji će pokazati interesovanje da uz ovu povoljnost porodično putuju u Beograd, bilo da razgledaju kulturne znamenitosti ili da se radi o šopingu.

https://www.youtube.com/watch?v=sXI7DUxn2tY

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *