ZA INVESTICIJE MILION EVRA

J.Stingic - nacelnik opstinske Uprave KladovoOpštinska uprava u Kladovu raspisala je javne nabavke u otvorenom postupku za investicione radove u gradu  i u selima. Za tu namenu iz budžeta za tekuću godinu lokalna zajednica  izdvojila je oko milion evra za investicije u infrastrukturu.

– Lokalna samouprava sačinila je program prioritetnih investicionih ulaganja u kome je predviđeno asfaltiranje  oko četiri kilometra ulica u selima i bllizu 1750 metara u gradu , izrada kanalizacije i parking prostora . U planu su i drugi radovi koji će doprineti  da se uslovi života podjednako poboljšaju za sve građane naše opštine- kazao je Jovan Stingić, načelnik Opštinske uprave.

Plan je da  realizacija usledi  već na početku nove građevinske sezone, odnosno polovinom marta ukoliko to dozvole vremenski uslovi. Činjenica da je to prvi put ,da do početka nove građevinske sezone lokalna samouprava ima kompletan plan i program investicionih radova za čiju realizaciju su obezbeđeni izvori finansiranja, potvrđuje sa kolikom ozbiljnošću se pristupa  rešavanju problema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *