MAJSKE NAGRADE

Negotin, Zgrada opstine, foto SMJovanovic, april 2017Povodom Dana opštine Negotin, 12.maja, opštinska Komisija za izbor, imenovanja, nagrade i priznanja raspisala je javni poziv za podnošenje prijava za dodelu “Majske nagrade”, “Povelje” i zvanja “Počasnog građanina opštine Negotin”.

Kako se navodi u javnom pozivu predloge sa obrazloženjem za dodelu nagrada i javnih priznanja, pravnim i fizičkim licima i drugim organizacijama, za postignute rezultate i značajne doprinose u razvoju opštine Negotin i drugim oblastima, za 2016. godinu,
mogu podneti sva fizička i pravna lica.

Obrazloženi predlozi, sa odgovarajućim prilozima, u fotokopiji, za dodelu nagrada i javnih priznanja dostavljaju se u pismenoj formi Komisiji za izbor i imenovanja, nagrade i priznanja Skupštine opštine Negotin. Neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće se razmatrati.

“Majska nagrada” se, inače, dodeljuje pojedincima i organizacijama za doprinos u razvoju opštine ostvarenih u privredi, nauci, umetnosti i drugim oblastima. “Povelja” je namenjena ovdašnjim učenicima i studentima za postignute rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, dok se zvanje “počasnog građanina” dodeljuje za dostignuća i dela koja predstavljaju izuzetan doprinos razvoju opštine Negotin, izgradnje humanih odnosa među ljudima i razvoju saradnje u brojnim oblastima života i rada.

Rok za slanje predloga Komisiji je 30.april.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *