UNAPREĐENJE ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Ugovor (1)Zamenik predsednika opštine Knjaževac Miroljub Mihajlović i Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike u Vladi Srbije potpisali su ugovor o realizaciji projekta unapređenja energetske efikasnosti u Knjaževačkoj gimnaziji.

Ugovor je potpisan u okviru programa Ministarstva energetike ”Uklanjanje prepreka za promovisanje i podršku sistemu energetskog menadžmenta u opštinama u Srbiji.” Program se realizuje sredstvima Budžetskog fonda za unapređenje energetske efikasnosti Republike Srbije i Globalnog fonda za životnu sredinu (GEF).

Kako se ranije čulo na sednici Opštinskog veća, sredstva će biti iskorišćenja za zamenu stolarije, izolaciju tavanskog prostora i modernizaciju kotlarnice u Knjaževačkoj gimnaziji.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *