OSVOJILI DVE ZLATNE I TRI SREBRNE MEDALJE

18493808_10213008342593862_969061423_oČlanovi Pauerlifting kluba Knjaževac ponovo su briljirali na Drugom otvorenom Međunarodnom prvenstvu za osobe sa invaliditetom u paraolimpijskoj disciplini Bench Press koje je održano u Knjaževcu 14. maja, gde su osvojili  dve zlatne i tri srebrne medalje.

Kako je saopšteno iz kluba u paraolimpijskom bench press-u za muškarce prvo mesto pripalo je Daliboru Milutinoviću u kategoriji Seniora do 107kg. sa podignutih 70kg, dok je Srđan Ristić  zauzeo drugo mesto u istoj kategoriji do 88kg. sa podignutih 80 kg.

Srebrna medalja pripala je i Bratislavu Petroviću u kategoriji Veterana do 97kg. sa podignutih 50kg i Saši Tošiću u kategoriji Veterana do  107 kg. sa podignutih 50 kg.

U paraolimpijskom bench press-u za žene Vesna Nikić je zauzela prvo mesto u kategoriji Seniorki do 86kg. sa podignutih 65kg, a ona je proglašena i za najjaču veteranku i takmičarku.

Na takmičenju je učestvovalo 33 takmičara iz osam klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Bugarske.

Iz kluba su saopštili i da je učešće na ovom takmičenju i organizaciju pomogao  Sportski savez opštine Knjaževac.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *