BORSKI MATURANTI SLAVILI KRAJ ŠKOLE

IMAG0254Poslednje školske dane borski maturanti obeležili su juče pesmom i igrom u amfiteatru kod Doma kulture u centru Bora.  Veselje je nastavljeno uz koncert Željka Vasića.

IMAG0228– Žao mi je jer se rastajem od ljudi koji su mi mnogo pomogli i za koje sam se puno vezao.  Pamtiću profesoricu engleskog jezika Slađanu Aleksić, i razrednog starešinu Dijanu Čolić, i moje odelenje IV-5. Planiram da studiram japanski i norveški jezik, jer me  interesuje njihova kultura  – kaže Dušan Dinčić, iz srednje Tehničke škole.

Nakon defilea korzoom, maturanti su u amfiteatru plesali Engleski valcer, Ča ča ča, a onda igrali i Pingvin kolo i Staru vlajnu, za šta su se uz pomoć svojih profesora pripremali oko dva meseca.

IMAG0186– Srednja škola je najlepši period našeg života. Sve lepe trenutke pamtićemo zauvek. U sećanju će nam ostati druženje ispred škole između i posle časova jer se nismo odvajali, delili smo doručak i bili nerazdvojni. Za maturski ples smo se pripremali zajedno sa sa profesorima fizičkog obrazovanja. Planiram da studiram psihologiju, jer me to oduvek zanimalo – kazala je  Milica Čulinović iz Gimnazije „Bora Stanković“.

Amfiteatar je bio ispunjen do poslednjeg mesta. Sugrađani su pružili podršku maturantima i poželeli im puno sreće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *