LETO NA ĐERDAPU

hoteli u kladovuKladovski hoteli “Akvastar” i “Đerdap” spremno su dočekali sezonu godišnjih odmora. Gostima iz zemlje i inostranstva nude se raznovrsni sadržaji koji su naišli na dobar odziv probirljive  turističke klijentele.

Reč je o aranžmanima od krstarenja brodom Akvastar- Maksim  “Dunavom kroz istoriju”, do sportskih akademija i vožnje  brodom “Đerdap” akumulacionim jezerom. Na tropskim temperaturama posetiocima Kladova osveženje se nudi na gradskoj plaži za koju se smatra da je najlepša na Dunavu  nizvodno od Novog Sada i Beograda.Osim toga brojni kulturno-arheološki sadržaji , Đerdapska klisura, osveženje u Staroj kladovskoj čaršiji “Pod lipama” ,obilazak arheološkog muzeja “Đerdapa”, poseta našoj najvećoj hidroelektrani, ali i druge  atraktivne lokacije, doprinose da putnici namernici kažu da je Kladovo tamo gde je Dunav najlepši.

Projekat “Tri stuba razvoja Kladova: turizam, mala privreda i poljoprivreda“ sufinansira Opština Kladovo – „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *