ODBORNICI JEDNOGLASNI

Skupstina (12)U Knjaževcu je održana 15. sednica Skupštine opštine. Odbornici nisu diskutovali ni o jednoj, od ukupno 19 tačaka dnevnog reda, a sve odluke donesene su, uglavnom, jednoglasno. Sednica je trajala manje od jednog časa.

Izmene i dopune odluke o budžetu uslovljene su realizacijom prekograničnog projekta izgradnje Centra za rano otkrivanje i dijagnostiku deformiteta kičme i stopala kod dece, objasnila je na sednici Skupštine Ankica Marković, šef odeljenja za budžet i finansije.

Bez diskusija, uglavnom jednoglasno, odbornici su usvojili poslovne strategije ”Standarda” i ”Toplane”. Na isti način saglasili su se i sa pokretanjem procedure za sprovođenje konkursa za imenovanje direktora javnih preduzeća, s obzirom da aktulenim rukovodiocima Preduzeća za urbanizam i izgradnju, Standarda i Toplane uskoro ističe mandat. Usvojen je program uređenja građevinskog zemljišta, kao i predlog odluke o izradi Plana detaljne regulacije treće faze Turističkog rizorta Jabučko ravnište.

 

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *