EKSKLUZIVNO: “DENIM TREND DOLAZI U KNJAŽEVAC”-USKORO U KNJAŽEVCU I VLASNIK TURSKE KOMPANIJE

Tekstilna kompanija „Denim trend“ iz Turske zakupila je nekadašnji pogon „Tine“ u Minićevu, gde će pokrenuti proizvodnju i zaposliti veliki broj radnika, nezvanično saznaju „Timočke“. Ekskluzivno saznajemo da će vlasnik kompanije Hamdi Ozkan uskoro posetiti Knjaževac kako bi se upoznao sa investicionim lokacijama.

Lokalna samouprava posredovala je u pregovorima i imala aktivnu ulogu u postizanju dogovora između Agencije za privatizaciju i kompanije „Denim trend“. Reč je o kompaniji koja izvozi u preko 40 zemalja sveta i ima ugovore sa najvećim svetskim brendovima kakvi su Levis, Pierre Cardin, Scotch and Soda, Zara. Počeli su razgovori sa radnicima zainteresovanim za posao, kako sa onima sa iskustvom, tako i sa početnicima, koji će proći odgovarajuću obuku.

Menadžment „Denim trenda“ namerava da nakon zakupa kupi pogon u Minićevu, ali i da otvori još jedan u Knjaževcu.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *