IZGRADNJA AZILA ZA PSE

KNJAŽEVAC-U Knjaževcu je održana 39. sednica Opštinskog veća. Na dnevnom redu bilo je 20 tačaka.

Srednjoročni i dugoročni planovi poslovne strategije Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju, kao i odluke koje će omogućiti izgradnju azila za pse i proširenje puta ka Babinom zubu, neke su od tema kojima su se bavili knjaževački većnici.

”Imali smo veoma opširan dnevni red sa preko 20 tačaka. Neke od najznačajnijih tačaka su usvajanje srednjoročnog i dugoročnog plana poslovne strategije Preduzeća za razvoj urbanizam i izgradnju. Takođe smo danas doneli odluku o preparcelaciji katastarskih parcela u Minićevu, koje će služiti u službi izgradnje azila. Time ćemo rešiti dugoročni problem koji smo imali oko pasa lutalica. Takođe veoma značajna tačka dnevnog reda je i preparcelacija parcela koje će biti eskproprisane u Crnom vrhu i time ćemo rešiti višedecenijski problem suženja puta u Mezdreji i na taj način obezbediti normalno kretanje i funkcionisanje vozila ka Babinom zubu,” kazao je nakon sednice Miroljub Mihajlović, zamenik predsednika opštine.

Većnici su se bavili i zahtevima građana, vezanim za naknadu troškova prevoza dece, ili za dodelu pomoći u građevinskom materijalu.

LJ.P.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

One comment on “IZGRADNJA AZILA ZA PSE

  1. […] „U Knjaževcu je održana 39. sednica Opštinskog veća. Na dnevnom redu bilo je 20 tačaka.Srednjoročni i dugoročni planovi poslovne strategije Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju, kao i odluke koje će omogućiti izgradnju azila za pse i proširenje puta ka Babinom zubu, neke su od tema kojima su se bavili knjaževački većnici.“ (pročitaj ceo tekst) […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *