OPŠTINSKA UPRAVA IZDALA 670 REŠENJA

KLADOVO- Od početka primene novog zakona Opštinska uprava  Kladovo izdala je 670 rešenja o Ozakonjenju objekata. Na osnovu podataka koje su evidentirale popisne komisije na području opštine Kladovo popisano je 13.919 objekata.

Reč je o stambenim jedinicama, pomoćnim, ekonomskim poslovnim, komercijalnim i ostalim objektima. U toj bazi je 9.719. objekata za koje vlasnici nemaju validnu urbanističku dokumentaciju. Građani koji su u postupku ozakonjenja svojih objekata dobili rešenje građevinskih inspektora o rušenju ne treba da brinu, jer to ne znači da će njihov objekat biti srušen nego da je objekat ušao u postupak ozakonjenja, podsećaju nadležni.Nijedan objekat se ne može ozakoniti ako se nadležnoj službi ne priloži dokaz o odgovarajućem pravu na zemljištu ili objektu u originalu ili overenoj fotokopiji.

M.R.

Projekat “Tri stuba razvoja Kladova: turizam, mala privreda i poljoprivreda“ sufinansira Opština Kladovo – „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Napomena: fotografija je preuzeta sa sajta opštine Kladovo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *