NOVI DIREKTORI ZA STARE PROBLEME

BOR- Članovi Opštinskog veća (OV), na današnjoj sednici, usvojili su predloge rešenja o prestanku mandata vršioca dužnosti (v.d.) direktora i imenovanju v.d. direktora Javnog komunalnog preduzeća „Toplana“, kao i o razrešenju direktora Javnog preduzeća za stambene usluge (JSP) „Bor“ i imenovanju v.d. direktora tog preduzeća.

Umesto dosadašnjeg rukovodioca Zorana Markovića, za v.d. direktora u borskoj toplani predložen je Milutin Simić, diplomirani inženjer neorganske tehnologije, a na funkciju v.d. direktora u JSP „Bor“ umesto Gorana Petrovića, predložena je Lidija Načić, diplomirani pravnik.

Aleksandar Milikić, predsednik Opštine Bor istakao je da ubrzo počinje grejna sezona koju treba dočekati spremno sa ozbiljnim i čvrstim rukovodstvom koje će u narednom periodu obezbediti uslove za efikasan početak grejne sezone.

-Neodgovornost ne prihvatam i ovim kadrovskim promenama nastavljamo ono što smo pričali u ranijem periodu, a to je da se javna preduzeća, kao i svi oni koji su pod ingirencijom Opštine Bor, moraju dovesti u red-naglasio je Milikić.

Opštinsko veće je usvojilo Predlog Pravilnika o izmeni  Pravilnika  o organizaciji  i  sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi, Opštinskom pravobranilaštvu, stručnim službama i posebnim organizacijama opštine Bor, kao i Predlog Pravilnika o izmenama Pravilnika o načinu i uslovima  korišćenja službenih vozila.

M.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *