LETNJA UČIONICA ZA POČETAK ŠKOLSKE GODINE

KNJAŽEVAC-Dan pre početka nove školske godine u svim osnovnim školama knjaževačke opštine organizovane su svečanosti dobrodošlice novim učenicima – prvacima. Posebno svečano bilo je u Osnovnoj školi “Dubrava“, gde je predsednik opštine Milan Đokić prisustvovao otvaranju letnje učionice.

Izgrađena sredstvima budžeta, ona je samo mali primer odnosa lokalne samouprave prema potrebama obrazovnih ustanova, kazao je Đokić:

“Trudimo se da svake godine u nekoj od škola uradimo nešto novo. Ove godine smo završili letnju učionicu u OŠ “Dubrava“. Počinju radovi na zemeni stolarije u Knjaževačkoj gimnaziji. Čeka nas zaokurženje energetske efikansosti u ovoj šoli, gde ćemo uraditi i sportske terene“.

U novu školsku godinu Osnovna škola “Dubrava“ ulazi sa puno planova, kazao je direkor Slavimir  Ilić:
“Naša škola je najnovija, najebezbednija i najlepša u našem gradu, tako da vi roditelji možete biti bezbedni, jer su vaša deca u sigurnim rukama.“

U prvi razred u sve tri osnovne škole u Knjaževcu upisano je ove godine više od 200 devojčica i dečaka.

LJ.P.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *