PRIJAVE DO 15.DECEMBRA

MAJDANPEK-Centar za kulturu u Majdanpeku objavio je poziv zainteresovanima za učešće na konkursu za izlagačku 2018.godinu, odnosno za samostalne, autorske izložbe i projekte iz oblasti umetnosti u galeriji ovog centra.

Na osnovu programa rada ove ustanove i odluke Upravnog odbora zainteresovani se mogu javiti na konkurs koji će biti otvoren do polovine decembra, pri čemu autori mogu računati na galeriju površine 55 metara kvadratnih u kojoj mogu izložiti maksimalno 30 radova galerijskog formata 70x50cm, ali i u Foajeu galerije na prostoru od 36 kvadrata pogodnom za multimedijalne sadržaje i ispred galerije na površini od 50 kvadrata.

Obrazac prijave se može preuzeti lično ili elektronskom poštom, a svaki umetnički projekat uz prijavu treba da prati pet fotografija radova i drugu vizuelnu dokumentaciju ukoliko je poseduje. Autori ne plaćaju zakup prostora, a u skladu sa mogućnostima obezbeđuju propagandni materijal, brinu o dopremanju i vraćanju radova i eventualno poklone neki svoj rad za arhiv galerije. Umetnički savet galerije razmotriće prijave i rezultate saopštiti najkasnije do 25.decembra.

 I.Ć.

Foto: Portal Pasaž        

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *