SEZONA POČINJE 15. NOVEMBRA

KLADOVO-Za vreme sezone zimskog  održavanja puteva  koja počinje 15. novembra, opština Kladovo staraće se o prohodnosti oko 192  kilometara lokalnih i nekategorisanih puteva.

Organizacija zimske službe i sprovođenje aktivnosti na određivanju prohodnosti puteva  u zimskom periodu , sadržani su u Programu Zimskog održavanja puteva na području opštine Kladovo. Ulice i trotoare u gradu od snega čistiće radnici „Komunalca“, dok će se o prohodnosti seoskih pravaca uz podršku lokalne samouprave brinuti Saveti Mesnih zajednica. Brigu o prohodnosti 99 kilometara saobraćajnica  prvog, drugog i trećeg prioriteta vodiće radnici zimske službe sa punkta u Karatašu.

Opštinska uprava u Kladovu  na zalihama ima 30 kubika  rizle granulacije od 4 do 8 milimetara i 19 tona industrijske soli za posipanje kolovoza.Sezona  zimskog održavanja puteva u opštini Kladovo, završava se 31. marta 2018.godine.

M.R.

Projekat “Tri stuba razvoja Kladova: turizam, mala privreda i poljoprivreda“ sufinansira Opština Kladovo – „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *