PROJEKAT VREDAN 13,5 MILIONA DINARA

KNJAŽEVAC-U Knjaževcu je završeno asfaltiranje Keja “Veljka Vlahovića“ i ulica Cvetana Lazarevića, Radomira Ćirkovića i dela ulice 22. decembra. Ovaj važni posao realizovan je zajedničkim ulaganjem opštine Knjaževac, Ministrastva privrede i Evropske investicione banke.

Zajedničkim ulaganjem opštine Knjaževac, Ministarstva privrede i Evropske investicione banke, u Knjaževcu je potpuno novi izgled dobilo nekoliko gradskih ulica. Na zadovoljstvo Knjaževčana, posao je priveden kraju pre završetka građevinske sezone.

”Ovo je projekat u kome smo rekonstruisali Kej “Veljka Vlahodvića“, ulice Cvetana Lazarevića, Radomira Ćirkovića i krak ulice 22. decembra. Prethodno smo rekonstrisali vodovodnu mrežu u ovim ulicama. Projekat je vredan trinaest i po miliona dinara. Ove godine, zahvaljujući Putevima Srbije, urađeno je više od 20 kilometara puta od Knjaževca do Kalne. U toku je rekonstrukcija Keja „Dimitrija Tucovića“. Koristimo poslednje lepe dane da infrastrukturne radove privedemo kraju,” kazao je predsednik opštine Milan Đokić.

Projekat rekonstrukcije ulica, kao i nadzor nad radovima bili su povereni Preduzeću za razvoj, urbanizam i izgradnju, a izvođač radova bilo je preduzeće Štrabag.

LJ.P.

Projekat “Podrška poljoprivredi, turizmu i maloj privredi : kreativnost i inovativnost u praksi”   – “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *