IZVOĐAČI POŠTUJU ROKOVE

Kladovo-U  osnovnoj školi “Vuk Karadžić” u Kladovu u toku su obimni radovi na rekonstrukciji  objekta “B”. Reč je o poslovima koji sadrže, molersko-fasaderske radove, zamenu kompletnih  elektroinstalacija, zamenu dela oštećene stolarije i toplovodnih instalacija, uređenje podova i sanitarnih čvorova. Poslovi na gradilištu odvijaju se planiranom dinamikom, a u to se uverio i Radisav Čučulanović predsednik opštine Kladovo tokom obilaska gradilišta.

– Izuzetno sam zadovoljan angažovanjem izođača radova “BIMBO” d.o.o. Beograd  i AD “Đerdap-usluge” iz Kladova koji poslove obavljaju stručno i profesionalno.Ukoliko se radovi nastave ovom dinamikom kompleksan posao biće završen 10 do 15 dana pre ugovorenog roka tako da će objekti đacima biti predati na upotrebu pre 16. jula- naglasio je Radisav Čučulanović predsednik opštine Kladovo.

Od početka godine lokalna samouprava započela je brojne aktivnosti koje se odose na realizaciju sanacije i izgradnje objekata od opšteg interesa sa namerom da se poboljšaju uslovi i  obezbedi  prijatniji ambijent za njihovo funkcionisanje.

– Namera je da građanima obezbedimo kvalitetne uslove života i zato smo pokrenuli velikie investicione projekte. U periodu pred nama uslediće radovi na rekonstrukciji Zdravstvenog centra, zgrade škole u Brzoj Palanci, završetak radova na izgradnji parohijskog doma.Ove godine sledi sanacija gradske zelene pijace, izgradnja akva-parka, ali i drugi infrastrukturni radovi- zaključio je Čučulanović.

U nastavku radova ne rekonstrukciji gradske škole u Kladovu uslediće novo arhitektonsko rešenje krovne konstrukcije, sanacija spoljne fasade ugradnja novog video-nadzora i  interneta u svakom kabinetu i neplanirani radovi koji se naknadno pojave. Radove vredne 130,5 miliona dinara finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije.

M.R.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *