„ODMOR TE ČEKA”

Bor-Beograd- Pod sloganom „Odmor te čeka!“, od 22. do 25. februara 2018. godine, održaće se 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, a Turistička organizacija „Bor” će i ove godine uzeti  učešće na ovoj tradicionalnoj manifestaciji. Pored bogatog i raznovrsnog promotivnog materijala , na štandu TO „Bor”, u hali 4, svojom ponudom predstaviće se RTB Klub-Brestovačka Banja, Hotel „Jezero”, Odmaralište „Savača”, Predškolska ustanova „Bambi”, ZOO vrt Bor, kao i predstavnici seoskih domaćinstava „Vanucić” iz Gornjana i „Tomić” iz Krivelja.

Organizatori očekuju  više od 70.000 posetilaca koji će videti turističke ponude oko 1.100 izlagača iz 55 zemalja.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, a po prvi put će se na Sajmu predstaviti  Maroko i Južnoafrička Republika. Jedan od najatraktivnijih segnemata u bogatoj ponudi Sajma turizma, tradicionalno su „First minute” ponude.

Kako bi se objedinile i promovisale sve grane turizma, istovremeno se organizuju još tri značajne manifestacije: 9. Međunarodni sajam vina  Beowine, 14. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA – Oprema i 14. Sajam suvenira.

Radno vreme Sajma za posetioce  22. februara je od 10 do 18, 23. i 24. februara od 10 do 19, a na dan zatvaranja , 25. februara je od od 10 do 17 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete (za 20 i više posetilaca) je  200 dinara. Cena parkinga je 200 dinara po satu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *