VREDNA DONACIJA ZA NAJMLAĐE BOLESNIKE

KNJAŽEVAC-Kompanija Falc East donirala je Zdravstvenom centru u Knjaževcu špric infuzionu pumpu, dva oksimetra, otoskope i digitalnu vagu za bebe. Stefan Dvojaković, direktor proizvodnje i Sauro Deci, generalni direktor kompanije, kazali su da je društvena odgovornost veoma važan faktor u poslovanju.

Zahvaljujući ovim aparatima idemo u korak sa savremenim tendencijama u lečenju najtežih pacijenata, kazao je Željko Milojić, specijalista anestezije, reanimacije i intenzivne terapije: ”Reč je o špricinfuzionoj pumpi, koja koristi špriceve od samo 50 milimetara, što će reći da pacijenti, pogotovu kritični, teško oboleli, koji ne mogu da primaju veliku količinu tečnosti, mogu da budu precizno dozirani. U svetu se sve više koriste ovakve pumpe za uvođenje anestezije, a Knjaževac počinje da liči na moderne ustanove. Našim prijateljima iz Falc East-a možemo da zahvalimo i na donaciji dva pulsna oksimetra, dva otoskopa za lakši pregled ušiju, kao i na digitalnoj vagici za bebe.”

Falc East je uvek tu da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomogne lokalnoj zajednici, kazali su Stefan Dvojaković, direktor proizvodnje i Sauro Deci, generalni direktor kompanije.

”Mi kao kompanija smatramo da je društveno odgovoran rad jako bitan faktor poslovanja i shodno tome se nalazimo uvek tu gde možemo i koliko možmo da pomognemo našim sugrađanima. Radi se o opremi za naše najmlađe i opremi koja se koristi prilikom teških intervancija,” rekao je Dvojaković.

”Jako mi je drago što sam u Knjaževcu i osećam se počastvovanim da sam u mogućnosti da ovakvim činom pomognem lokalnu zajednicu. Nadam se da će između Srbije i Italije sve više biti poslovnih veza i da ćemo moći svi zajedno da napredujemo u predstojećem periodu. Želim svim našim saradnicima, kolegama i prijateljima jednu bolju godinu i da nam u budućnosti svima bude bolje”, poručio je Deci.

Kompanija Falc East nastaviće da pomaže rad ustanova i institucija koje okupljaju najmlađe, ali se neće na tome zaustaviti. Trudiće se, kažu, da uvek budu tamo gde je najpotrebnije.

LJ.P.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *