KLADOVO USPEŠAN DOMAĆIN SEMINARA

Kladovo-Uz podršku Saveza učitelja Srbije, Učiteljsko društvo  u Kladovu bilo je domaćin 34. Zimskih susreta učitelja koji se održavaju u više od 20  gradova Srbije. Kladovo je prvi put ugostilo učesnike  akreditovanih  obuka, koje doprinose razmeni iskustava i nadogradnji znanja.

– Pod sloganom “Dan stručnog usavršavanja”, polaznici seminara u Kladovu imali su dve teme:  “Kompleksna metoda u nastavi početnog čitanja i pisanja” i “Efikasno disciplinovanje-prisutupi i tehnike” koje su važne za kvalitetnu realizaciju nastavnog programa. Susreti su okupili 60 učitelja i nastavnika iz naše i susednih opština. Svi učesnici učitelji i nastavnici  dobili su Uverenje na osam bodova za pohađanu jednodnevnu obuku- kazala je Jovanka Modrić iz Učiteljskog društva Kladovo.

Uspešan rad učesnicima seminara poželeli su Radisav Čučulanović, predsednik i Dragan Novaković, zamenik predsednika opštine Kladovo. U okviru  stručnog usavršavanja u OŠ ” Vuk Karadžić”  održana je  i prezentacija školskih udžbenika nastavnih sredstava i dečje štampe za osnovce.

M.R.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *