VESELA DRUŽINA LIKOVA IZ BAJKI

KNJAŽEVAC-Udruženje za negovanje tradicije ”Izvor” organizovalo je treći po redu Sajam sakupljača ”Nešto staro, nešto moje”. Tema sajma ove godine bila je ”igračka”, a posebno zadovoljstvo deci predstavljalo je kostimiranje u likove iz bajki i istorije.

Sajam sakupljača osmišljen da podstakne decu da čuvaju predmete iz detinjstva, okupio je devojčice i dečake, koji su odlučili da pokažu šta znaju i dobro se zabave kao likovi iz omiljenih bajki. To posebno važi za decu iz Osnovne škole ”Dubrava”, koja su se baš veselila izvodeći predstavu u kostimirani u princeze, zle maćehe, snežne kraljice, bake, pa i vukovi.

Na štandovima u holu Doma kulture – nešto staro i nešto moje. Od igračaka koje sećaju na detinstvo naših baka do impozantnih kolekcija koje upućuju na hobije, ljubav, pa čak i strast kolekcionara.

Iza Sajma sakupljača, treću godinu za redom, stoji Udruženje za negovanje tradicije ”Izvor”. Predsednica, Ljiljana Mihajlović zahvalila se svim učesnicima, naglašavajući da su u realizaciji važna podrška bili prosvetni radnici.

Ove godine, asistenti ”Izvora” bili su učenici Tehničke škole, a pored osnovaca ”Dubrave”, učestvovala su i deca iz Osnovne škole ”Vuk Karadžić” sa svojim izdvojenim odeljenjem u Vasilju.

LJ.P.

“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *