MILISAV RATOPEKIĆ NOVI PREDSEDNIK OPŠTINE KLADOVO

KLADOVO-Nakon ostavke Radisava Čučulanovića dosadašnjeg predsednika opštine Kladovo na tu funkciju izabran je Milisav Ratopekić (69) penzioner  iz Male Vrbice sa izborne liste “Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje”. Dosadašnji pomoćnik predsednika opštine Kladovo, obavljao je funkcije zamenika predsednika opštine i predsednika SO Kladovo, ima bogato političko i radno iskustvo i kako kaže, ne plaši se izazova,  jer želi da opština Kladovo postane bolje mesto za život svih građana.

-Tri su pravca razvoja opštine Kladovo, poljoprivreda,turizam i mala privreda, ali ako nema ljudi, ko to može sprovesti u delo. Sve što budemo radili biće u interesu građana, a krajnji efekat je razvoj opštine Kladovo-poručio je sa skupštinske govornice Milisav Ratopekić.

-Odbornici SNS delovanjem u skupštini opštine Kladovo  zalažu se za prosperitet te podunavske opštine poruka  je skupštinske većine i to je razlog zašto smo preložili Ratopekića za predsednika opštine Kladovo- kazao je  Anđelko Dumeljić, šef odborničke grupe SNS u SO Kladovo.
Odbornička većina za zamenika predsednika opštine Kladovo  izabrala je Milenu Velišić Božanović iz SNS, ali i osam članova Opštinskog veća u čijem sastavu su Miroslav Jonašković,Mirko Poponjaković,Stevan Todorović,Mirko Gavrilović,Slađana Viorikić,Sanja Marković-Suhanek, Bogosav Belić (SNS) i Miodrag Savić (SPS).U radu sednici  učestvovalo je 28 odbornika koliko ih je u skupštinskim klupama,za objedinjenu lisu glasala su 24, a protiv su bila 4 odbornika iz kluba DS-SDS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *