OBUĆA ZA MALIŠANE

KNJAŽEVAC – Predstavnici kompanije Falc East uručili su donaciju Predškolskoj ustanovi “Bajka” koja sadrži 75 pari dečje obuće koju će dobiti mališani čiji su roditelji korisnici socijalne pomoći.

– Sa kompanijom Falc East imamo dugogodišnju uspešnu saradnju – kaže Dragan Đorđević, direktor Predškolske ustanove Bajka. -Predstavnici ove kompanije predstavljaju pravi primer društveno odgovornih kompanija, a njihove donacije postale su primer kulture davanja. Verujem da će se na njihov dobar primer ugledati i ostale kompanije i privrednici u knjaževačkoj opštini.

Prilikom susreta sa direktorima Falc East-a Saurom Decijem i Stefanom Dvojakovićem, direktor “Bajke” predložio je proširenje i unapređenje saradnje. Najavljena je mogućnost da krajem godine, kada u Falc East-u bude priređena tradicionalna svečanost za decu radnika, prigodan program izvedu naši najmlađi sugrađani, korisnici knjaževačkih vrtića.

LJ.P.

“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *