AVANTURA NA KVADOVIMA

KNJAŽEVAC-ATV klub Stara planina iz Knjaževca bio je proteklog vikenda domaćin šeste po redu ATV avanture, koja je u Knjaževcu okupila oko 60 učesnika iz Srbije, Švajcarske i Slovačke.

ATV klub Stara planina, na zbornom mestu u bašti Doma JNA dočekao je učesnike šeste po redu avanture, koje je proteklog vikenda u Knjaževcu okupila vozače četvorotočkaša iz zemlje i Evrope.

Kao i ranijih godina, reči dobrodošlice uputio je predsednik opštine Milan Đokić, naglašavajući da će lokalna samouprava nastaviti da podržava ovakve manifestacije.

Organizovan je obavezni defile ulicama Knjaževca, pa vožnja ka Staroj planini i do najudeljenijih sela, a onda i trka na Lipovici.

ATV avantura, koja iz godine u godinu okuplja sve više učesnika, jedan je od zanimljivijih načina za upoznavanje prirodnih lepota knjaževačke opštine, a time i za njegovu turističku promociju.

LJ.P.

 “Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *