ČUČULANOVIĆ NA ČELU FK “ĐERDAP“

Radisav Čučulanović, menadžer opštine Kladovo, jednoglasno je izabran za predsednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba “Đerdap“. On je dobio podršku 20 delegata, koliko ih je učestvovalo u radu vanredne izborne Skupštine.

-Smatram da je svima u interesu da klub izađe iz krize. Međutim, na dnevnom redu sednice morali su da se nađu izveštaji o radu i finansijskom poslovanju. Zaslužujemo odgovore na pitanja kako i zašto je “Đerdap“ ispao iz Srpske lige, iako je imao zatvorenu finansijsku konstrukciju. Gde se pogrešilo – pitao je Branislav Prikulović, delegat sekcije veterana, i predložio da se vanredna sednica Skupštine odloži, odnosno da se najpre održi redovna godišnja Skupština.

Petar Tihojević, predsedavajući radnog predsedništva, zamolio je delegate da budu kooperativni u radu. On je podržao Prikulovićeve predloge, ali je insistirao da se sednica nastavi sa predloženim dnevnim redom, uz obećanje da će se svi izveštaji naći na dnevnom redu redovne Skupštine, koja će se održati za 15 dana.

U nastavku sednice, Čučulanović je prezetovao smernice rada u narednom preriodu istakavši da očekuje maksimalnu podršku svih relevantnih struktura u gradu.

– Naš je prevashodni zadatak konsolidacija u organizacionom i tehničkom pogledu. Ako u tome uspemo, naredne godine prioritet će biti povratak u Srpsku ligu. Da bi to sproveli, moramo poboljšati stručno-pedagoški rad, jer je to temelj za uspešan razvoj kluba. U tom pravcu moramo unaprediti saradnju sa “Brodoremontom“, ali i drugim klubovima na lokalu. Potrebni su nam red, rad i disciplina. Ko ne može da odgovori zadatku – nije mu mesto među nama – poručio je Čučulanović

Za članove Upravnog odbora izabrani su Saša Nikolić, Bane Prvulović, Nikola Dumitrašković, Goran Lazarević, Veselin Majović, Sead Tirović, Dragan Marinović, Ljubiša Ciklušević, Goran Matović i Milisav Slabić, dok su Zoran Radulović, Slobodan Golubović i Tomica Murganović novi članovi Nadzornog odbora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *