MOTO DEDA MRAZ

U susret Novoj 2019. godini članovi Moto kluba „Free Rider-17“ iz Prahova, predvođeni Deda Mrazom, posetili su učenike nižih razreda i predškolce Osnovne škole „Pavle Ilić Veljko“ u Prahovu i darivali ih novogodišnjim paketićima.

Želeći da ulepšaju prestojeće praznike i deci Doma „Stanko Paunović“ članovi Moto kluba „Free Rider-17“ posetili su i ovu ustanovu koja već 99 godina pruža utočište i dom brojnim generacijama dece i mladih.

Nisu zaboravljena ni deca koja su trenutno na lečenju na dečijem odeljenju bolnice negotinskog Zdravstvenog centra, njih četvoro, kojima su bajkeri, takođe, pokušali da malo olakšaju tegobe zbog kojih su hospitalizovani.

-Želeli smo da obradujemo dečicu ove godine, a pošto nam je sedište u Prahovu prikupili smo novac za paketiće za decu koja pohađaju našu Osnovnu školu, ali i za štićenike Doma “Stanko Paunović” i za decu u bolnici. Akciju finansiramo iz sopstvenih sredstava i nadamo da se će naši članovi i naredne godine biti bajkeri Deda Mrazovi – kaže Katarina Vojinović iz Moto kluba „Free Rider-17“ iz Prahova.

Ovu akciju humani bajkeri završili su u centru Negotina družeći se sa prolaznicima i deleći im bombone, a oni koji su prvi ispratili povorku motora i dočekali Deda Mraza dobili su i paketiće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *