NAPREDNJACI PRVI PREDALI IZBORNU LISTU

KLADOVO-Sinoć u 23 sata Opštinskoj izbornoj komisiji  u Kladovu, Srpska napredna stranka (SNS) prva je predala listu „Aleksandar Vučić – zato što volimo Kladovo“  sa imenima 28 kandidata za odbornike u SO Kladovo za vanredne lokalne izbore, 16. decembra. Lista  SNS podržana  je sa 887 potpisa građana koji su prikupljeni za nekoliko sati, a prvi na listi je Saša Nikolić, Poverenik OO SNS Kladovo. Na listi naprednjaka  se nalaze imena lekara, profesora, inženjera, pravnika, ekonomista, stručnih ljudi  koji su se dokazali u svojoj delatnosti, jer oni kako kažu vole Kladovo.

– Iako su  predstojeći izbori  jako važni za opštinu Kladovo, jer građani odlučuju kako će živeti u budućnosti, na temeljima dosadašnih rezultata koje će verujem  birači prepoznati, očekujemo  fer i korektnu kampanju i našu pobedu-poručio je Nikolić.

U roku od 24 časa Opštinska izborna komisija dužna je da detaljno pregleda dokumentaciju. Ako je sve u redu, izborna lista se verifikuje, a u slučaju konstatovanja nekih nedostataka, predavač liste ima rok od 48 sati da uočene nedostatke ispravi. Osim  Nikolića na  listi su i Dragan Maksimović, Gordana Jovanović, Milisav Ratopekić, dr Borislav Petrović, profesor Bojan Božanović, Goran Matović, Žaklina Nikolić, dr Željko Krstić, Ljubiša Paporović, Ljubomir Gušatović, Branislav Atanacković, Milan Ćeha…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *