NOVI KABINET ZA INFORMATIKU U OSNOVNOJ ŠKOLI 9. SRPSKA BRIGADA

Boljevac-U Osnovnoj školi 9. srpska brigada u Boljevcu, opremljen je još jedan kabinet za informatiku, sa dvadeset novih računara, koje je škola dobila u prošlogodišnjoj akciji „Stvaramo znanje“, koju je u saradnji sa Ministarstvom prosvete, realizovala kompanija Telekom Srbija.

Tokom trajanja akcije, glasalo se za četrdeset škola u Srbiji, a dvadeset, među kojima je i boljevačka, nagrađeno je računarskom opremom.

-Želimo da se zahvalimo svim prijateljima naše škole, učenicima i roditeljima, jer samo zahvaljujući njihovim glasovima,  smo iz donacije vredne milion dinara, kupili 21 novi računar i opremili još jedan kabinet, koji će osim za nastavu informatike, moći da se koristi i za druge predmete, -ističe Mirko Milivojević, direktor škole. Informatika je postala i obavezan predmet, a uz nove računare, učenici će moći da stiču nova saznanja i ulaze u svet novih tehnologija.

Osim računara, škola je dobila i interaktivnu tablu, kao donaciju kompanije Bambi, a kabinet je otvoren u okviru obeležavanja školske slave – Savindana. Već u drugom polugodištu učenici i nastavnici će ga koristiti punim kapacitetom.

 M.G.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *