OD SUTRA KANISTERI SA SREDSTVIMA ZA DEZINFEKCIJU

Na četiri lokacije u gradu od sutra će biti postavljeni kanisteri sa sredstvima za dezinfekciju koji će biti dostupni našim sugrađanima, dok će u seoskim mesnim zajednicama takođe biti postavljene posude sa dezinfekcionim sredstvima manje zapremine, saopštila je Služba za medije i informisanje Grada Bora.

Kanisteri sa uputstvima za upotrebu dezinficijensa uz prisustvo stručnih lica biće postavljeni na sledećim lokacijama u gradu i biće dopunjavani na dnevnom nivou:

– Opšta bolnica (parking iznad bolnice)
– Plato Doma kulture
– Studentski centar (parking)
– IV kilometar (igralište kod Lidla)

-U borskim selima dezinfekciona sredstva biće dostupna našim sugrađanima ispred prostorija Mesnih zajednica. Ovo je još jedna u nizu mera donetih u cilju sprečavanja pojave i širenja virusa u gradu, a na ovaj način smo želeli da svim našim sugrađanima omogućimo neophodna sredstva zaštite.Maksimalna količina dezinficijensa koja će biti dozvoljena po licu jeste dva litra, a kanisteri će biti dopunjavani na dnevnom nivou. Distribucija dezinfekcionog sredstva vršiće se svakog radnog dana od 8 do 16 časova, a vikendom od 8 do 14 časova-navodi se u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *