OTVORENA AUTOBUSKA STANICA „NIKOLIĆ PREVOZ“ U ZAJEČARU

ZAJEČAR-U Zaječaru je svečano otvorena moderna autobuska stanica „Nikolić Prevoz“, vlasnika Goran Nikolića iz Negotina.

U prisustvu velikog broja zvanica iz grada Zaječara, ali i iz Negotina, vrpcu su presekli direktor „Nikolić Prevoza“ Goran Nikolić, Njegovo Preosveštenstvo Episkop timočki Gospodin Ilarion, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić i predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković.

„Ovo je moderan i funkcionalan objekat, mi smo se potrudili da podignemo kvalitet naših usluga i da u ovoj godini jubileja, kada „Nikolić Prevoz“ slavi 20 godina postojanja i rada, obogatimo i vozni park i da otvorimo dva objekta. Jedan smo već otvorili u Negotinu i ovaj drugi danas u Zaječaru“, ističe Predrag Dinkić iz kompanije „Nikolić Prevoz“ i dodaje da je u planu, krajem godine, nabavka i najmodernijeg autobusa, dabldekera marke „Setra“.

Direktor ove kompanije, Goran Nikolić, je zahvalio svima na poverenju i istakao da ih upravo to poverenje obavezuje da budu još bolji u pružanju svojih usluga građanima.

“Nastavljamo sa ostvarenjem poslovnih planova kao i sa pružanjem još kvalitetnijih usluga kako u domaćem tako i u međunarodnom saobraćaju”, istakao je Nikolić.

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, je izrazio veliko zadovljstvo što je jedna ovakva privatna investicija upravo u Zaječaru.

“Ponosimo se ovakvim infrastrukturnim projektom, ovo je pomak u oblasti saobraćajne infrastrukture. Veliko mi je zadovoljstvo što je posle dugo vremena Zaječar dobio ovakvog privatnog investitora. Nadam se što skorijoj zakonskoj regulativi koja će se u oblasti drumskog saobraćaja izboriti sa problemom „sive zone“”, rekao je Ničić.

Kompanija „Nikolić prevoz“ lider je u istočnoj Srbiji na polju pružanja usluga autobuskog prevoza u zemlji i inostranstvu, a otvaranje autobuske stanice u Zaječaru predstavlja investiciju koja vodi ka daljem unapređenju kvaliteta usluga koje kompanija pruža.

Površina novog objekta je oko 680 m2. Komapnija „Nikolić prevoz“ zapošljava 100 radnika i ima vozni park od 32 autobusa. Inače, „Nikolić prevoz“ je od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukure među prvima u Srbiji dobio licencu za pružanje staničnih usluga.

Autobuska stanica „Nikolić Prevoz“ juče je simbolično pustio prve autobuse za Austriju i Nemačku.

A.P.

Foto: Dragan Stojanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *