PONUDE POTENCIJALNIM INVESTITORIMA

Nedavno održanu sednicu Opštinskog veća u Majdanpeku obeležilo je više odluka od značaja za novozapošljavanje, kako je na samom početku sednice na to ukazao prvi čovek opštine, Dragan Popović. Ovom prilikom, Opštinsko veće osnovalo je Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji opštine Majdanpek za mandatni period od četiri godine, uključivši u njegov sastav nove ljude na određenim funkcijama zbog kojih oni treba da budu u sastavu ovog tela.

Predlog rešenja o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka za davanje u zakup nepokretnosti u javnu svojinu opštine Majdanpek, za mandatni period od četiri godine, našao se na dnevnom redu kako se ne bi, kao do sada, za svaki pojedinačni zahtev morala da formira.

Usvojen predlog odluke o pokretanju postupka pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu opštine neposrednom pogodbom, odnosi se na parcelu kojom se proširuje groblje u Donjem Milanovcu, a Predlog odluke o pokretanju postupka davanja u zakup nepokretnosti – poslovnog prostora u javnoj svojini opštine Majdanpek putem javnog nadmetanja u zakup nudi poslovni prostor površine 161 kvadratni metar u Donjem Milanovcu na 15 godina, za trgovinu na malo.

Za pomenutu odluku utvrđen je tekst javnog oglasa. Takođe i tekst javnog oglasa za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Majdanpek radi izgradnje objekta za potrebe turističkih i smeštajnih kapaciteta kategorije četiri zvezdice u Donjem Milanovcu u ulici Kralja Petra I, ukupne površine 3685 kvadratnih metara, ali i stanice za snabdevanje gorivom u ulici Zmaj Jovinoj u Majdanpeku, kod Elektronika ukupne površine 2381 kvadratnog metra. Utvrđen je i tekst javnog oglasa za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje objekta za proizvodnju lekovitog bilja na Miroču ukupne površine 2058 kvadratnih metara sa početnom cenom od 360 dinara po kvadratu.

Utvrđen je predlog rešenja o usvajanju dostavljenih narativnih i finansijskih izveštaja o realizaciji projekta u oblasti javnog informisanja u 2019.godini.

Ovaj medijski projekat sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *