PRODUŽENI VD MANDATI DIREKTORA

Zasedanje opštinskog parlamenta u Majdanpeku prvog dana jula počelo je potvrđivanjem odborničkog mandata Snežani Todorović sa liste “ Srpski pokret Dveri „.

Bez primedbi usvojen je izveštaj o poslovanju JP za stambene usluge Majdanpek za prošlu godinu i Izveštaj o realizaciji subvencija iz budžeta opštine za 2018.godinu, kao i Odluka o proširenim pravima i uslugama u socijalnoj zaštiti.

Izmenjena je i dopunjena odluka o manifestacijama od značaja za opštinu Majdanpek, a prema predlogu koji je ranije prihvaćen na sednici Opštinskog veća. Na sednici koja je održana pre skupštinskog zasedanja, podržana je i odluka o davanju saglasnosti i usvajanju projekta javno-privatnog partnerstva za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti rekonstrukcije, zamene i ugradnje “LED” svetiljki, održavanja i upravljanja sistemom javne rasvete na teritoriji opštine koju su usvojili i odbornici SO Majdanpek.

Dnevni red je dopunjen i osudom nemilog događaja povodom napada na odbornika i predsednika SNS Branislava Tomića.

U okviru kadrovskih pitanja, produžen je vd mandat čelnim ljudima u JKP “Vodovod”, JKP “Majdanpek, JKP “Donji Milanovac”, Turističkoj organizaciji opštine Majdanpek, Centru za kulturu i obrazovanje Donji Milanovac i Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *