U MAJDANPEKU PRORADIO GRADSKI BAZEN

U subotu, 3.avgusta  u 11 sati gradski bazen u Majdanpeku otvorio je svoja vrata kupačima. Prelepo zdanje u sastavu Sportskog centra „6.avgust“ u okviru kojeg je bazen olimpijskih dimenzija i dva manja za decu i obuku neplivača na raspolaganju je onima koji leto provode u gradu.

Lokalna samouprava i Sportski savez opštine Majdanpek kojem jepre samo mesec dana  na upravljanje dodeljen sportski centar,  pobrinuli su se da ove sezone ulaz na bazen bude besplatan za sve kupače.

Sticajem okolnosti vezano za preuzimanje samog objekta, sezona ove godine počinje kasnije, ali odgovorni već ističu da će bazen raditi i naredne godine, a da je plan da ulaz i onda bude besplatan, ali samo za one koji nisu na listi dužnika – za grejanje. Da li će i kako to i sprovesti, ostaje da se sačeka i vidi, međutim, besplatan ulaz tokom ove sezone, uprkos njenom kraćem trajanju, svima prija kao dobra vest.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. “Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *