UBILA BIVŠU PRIJU HICIMA IZ LOVAČKE PUŠKE

I.T. pored prozora gde je pucala A.O.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su A.O. (52) iz Bora, zbog sumnje da je izvršila krivična dela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ubijena A.T.

Kako se sumnja, ona je sinoć iz lovačke puške usmrtila A.T.(39) u njenom stanu u Boru, a potom pobegla.

-Oko dva sata posle ponoći moja bivša svekrva se pojavila na vratima i viknula da izađem napolje. Ja sam samo ćutala a tata je odmah rekao da zovemo policiju. Ona je krenula da razvaljuje vrata nakon čega smo pobegli u sobu i tu smo držali čvrsto vrata da ne uđe unutra. Međutim, ona je onda izašla i otišla napolju do prozora te sobe – govori kroz suze I.T.(18) , ćerka nastradale A.T.

Očevici tvrde da je u tom trenutku A.O. razbila staklo na prozoru a onda prvo upaljačem pokušala da upali zavesu.

-Uočila sam kada je razbila staklo na prozoru i videla kako gura cev od puške unutra. Svi smo bili izbezumljeni. Mama je stala ispred mene i sestre i zagrlila nas, kada  je opet počela da puca A.O. Tada je i mamu pogodila hicima iz lovačke puške,a  onda i otišla – nastavlja naša sagovornica.

I.T. ističe da je sa B.O., sinom A.O. živela pet godina. Pre sedam meseci se vratila kući kod roditelja.

-Nismo se slagali. Tamo su me maltretirali i tukli. Trpela sam i htela sam i ranije da se vratim kući ali sam se plašila jer su mi i pre pretili.  Jednom prilikom mi je i rekla „ova puška je za tvoju porodicu“. I dok sam živela tamo mnogo sam se plašila te puške. Na kraju sam uspela da odem i vratila sam se kod roditelja. U međuvremenu se B.O. oženio drugom devojkom – dodaje I.T.

Po nalogu nadležnog tužilaštva osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena tužiocu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *