UREĐENO DEČIJE IGRALIŠTE NA STADIONU

Aktivisti dva negotinska sindikata, Nezavisnog sindikata policije i Sindikata “Nezavisnost” JKP “Badnjevo” organizovali su akciju uređenja dečijeg igrališta na stadionu. Zahvaljujući donatorima, članovi ovih sindikalnih grupa, ofarbali su penjalice, ljuljaške, klackalice i druge sprave na ovom igralištu.

-Ovom akcijom želeli smo da pokažemo kako uz malo truda i sloge možemo da sredimo ovaj naš životni prostor gde se naši mališani najviše igraju. Izbor je pao baš na ovaj parkić iz razloga što će bazen za par dana da počne sa radom- kaže Dobrivoje Ivanović, predsednik Sindikata „Nezavisnost“ JKP „Badnjevo“.

Sindikalcima ovo nije prva akcija, a kako ističu, nastojaće da iniciraju i druge, a sve u želji da široj društvenoj zajednici budu od koristi.

-Predložili smo kolegama iz sindikata „Nezavisnost“ da uredimo ovo mesto što su oni sa zadovoljstvom i prihvatili. Koristim priliku da se zahvalim i našim donatorima D.O.O. „Alta boje“, SR „Profi Caske“ i „Sani boj“ bez kojih ova akcija ne bi mogla da se realizuje- kaže Igor Nikolić, predsednik Nezavisnog sindikata policije, Sindikalne grupe Negotin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *