ZIĐIN IZRAZIO ZAHVALNOST VATROGASCIMA ZA SPASAVANJE RADNIKA

Kompanija Srbija Ziđin Koper zahvalila se  pripadnicima vatrogasno-spasilačke čete Policijske uprave Bor, koji su pomogli da se  radnik Borske flotacije E.T. (43), koji je upao u  flotacijsko jalovište “Bor”, izvuče iz mulja. U nastavku Vam prenosimo u celosti saopštenje kompanije:

„Obavljajući svoje redovne aktivnosti u prvoj smeni, radnik Borske flotacije E.T. (43) okliznuo se danas (9. januara 2021. god.) i upao u flotacijsko jalovište “Bor”. Radnik u trenutku ovog nesrećnog slučaja nije izgubio prisebnost, već je odmah mobilnim telefonom pozvao u pomoć svoje kolege, a oni vatrogasce. Pripadnici vatrogasno-spasilačke čete Policijske uprave u Boru reagovali su munjevito i na lice mesta došli u najkraćem  roku. Efikasnom intervencijom, uz pomoć sigurnosne opreme, tri vatrogasca spustila su se do E.T. i za manje od pola sata ga izvukli iz mulja, u kojem je bio do pojasa. U akciji spasavanja,sve vreme učestvovale su i kolege radnika  E.T.

Radnik E.T. je, nakon što je izvučen iz mulja, uprkos tome što je odmah samostalno mogao da hoda, preventivno prevezen u gradsku bolnicu, gde je pregledan i utvrđeno je da nema nikakve povrede.E.T. se oseća dobro i puštenje kući.

Kompanija koristi ovu priliku da se zahvali za visoki profesionalizam, požrtvovanost i hrabrost koju su pokazali pripadnici vatrogasno-spasilačke čete Policijske uprave u Boru i izrazi najdublje poštovanje za njihov nesebičan i plemenit podvig.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *