GRAĐEVINSKA SEZONA PRIVODI SE KRAJU

Godina 2018. bila je godina u kojoj smo realizovali sve planirane projekte, kazao je predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, obilazeći radove na rekonstrukciji jednog kraka Karađorđeve ulice u neposrednoj blizini Doma starih ”Vila Katarina”.

On je naglasio i da se asfaltiranjem još nekoliko manjih ulica u različitim delovima grada, privodi kraju građevinska sezona i na taj način realizuje sve ono što je budžetom za ovu godinu bilo i predviđeno.

– Zaokružujemo sve ono što su bili planovi za 2018. godinu. Završeni su radovi i u Lastavičkom polju, nastavlja se još nešto od radova koje imamo po selima na zadružnim domovima i 2018. možemo da smatramo godinom u kojoj smo realizovali sve projekte koje smo i planirali da realizujemo –  kazao je Đokić.

Sa saradnicima iz Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju, predsednik Đokić obišao je i područje grada oko nekadašnje kožare, gde će se izaći u susret inicijativi građana i urediti deo obale Timoka, koji često, kada su visoki vodostaji, plavi obližnje njive i voćnjake.

“Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *