OBELEŽEN DAN OŠ “VUK KARADŽIĆ”

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ povodom proslave Dana škole bila je organizator različitih manifestacija. Održan je kviz „Vukovac- čudesno putovanje po Srbiji“, manifestacija „Dan smeha“, a glavna manifestacija, kojom je obeležen i proslavljen dan škole, bila je predstava „Može i ovako“ koju su učenici ove škole pripremili uz pomoć svojih nastavnika.

Na otvaranju Svečane Akademije direktorka škole Dragana Ljubisavljević istakla je da je protekla godina bila jako uspešna školska godina.

– Iza nas je jedna godina u kojoj se vredno i odgovorno radilo, učilo, uređivalo. Nastojali smo da u toku godine pomerimo sve naše granice, bar za neki korak. Naravno, bilo je i spoticanja, ali to smo prosto očekivali i doživeli kao jedan izazov koji nas je ustvari osnažio da još mnogo bolje radimo. Sve granice i ono što smo postigli računamo da je samo jedan mali korak, a naš je zadatak da sve to u narednom priodu prevaziđemo i postignemo još bolje. Da bi to sve postigli, naravno potrebno je jedna dobra saradnja i komunikacija, poverenje i mi se trudimo da to negde i gradimo u našoj školi, pre svega među kolegama, decom, roditeljima, a naravno i sa ostalim segmentima koji su bitni za naš rad i za uspehe koje postižemo-kazala je Ljubisavljevićeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *