ODLOŽEN „VRMDŽA FEST“

Foto: Arhiva “Timočkih”

Lokalna akciona grupa Rtanj (LAG RTANJ), ovogodišnji organizator manifestacije „Vrmdža fest 2020”, saopštio je da se zbog pogoršanja epidemiološke situacije sa koronavirusom odlaže održavanje četvrtog internacionalnog festivala turističkog i ekološkog dokumentarnog filma „VRMDŽA FEST 2020”, dok se ne stvore povoljni uslovi za njegovo održavanje.

Ovaj festival, u organizaciji LAG RTANJ, uz logističku podršku Mesne zajednice Vrmdža i Opštine Sokobanja i sa partnerom festivala „Udruženje građana Forum Artistikum – Niš” trebalo je da bude održan 25. jula ove godine, ali je organizator zadržao pravo da izmeni termin i način održavanja, zbog aktuelne situacije.

Da podsetimo, zbog pandemije kovida-19 u prethodnom periodu, odložene su skoro sve manifestacije koje se tradicionalno održavaju u Sokobanji, poput „Prve harmonike” i ,,Grin hart festa”, čije je održavanje pomereno za narednu godinu, dok je održavanje izložbene manifestacije „Zlatne ruke” za sada pomereno za 13. septembar, ove godine.

Nedavno je u Vrmdži održano Državno prvenstvo u sportskom penjanju u disciplini bolder u organizaciji komisije za sportsko penjanje pri planinarskom savezu Srbije, „Tupaek“ iz Niša i MZ Vrmdža kao domaćina i suorganizatora uz podršku opštine Sokobanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *