ZNANJE USAVRŠAVALO 70 IGRAČA

DSCF6041Uz poruku vidimo se i dogodine u  gradu na Dunavu završena je  košarkaška  akademija magistra Saše Grujića,  pomoćnika Sergeja Bazareviča selektora reprezentacije Rusije. U 10. izdanju košarkaške radionice znanje je usavršavalo 70 perspektivnih igrača iz  Rusije, Francuske, Makedonije, Rumunije, Belorusije, Ukrajine i Srbije.

Iza njih je oko 300 časova rada na košarkaškim terenima, u teretani i na stručnim predavanjima u hotelu Đerdap. U dvorani “Jezero”  program je realizovan  uz angažovanje 17 trenera , pokazni trenig održao je  Vladislav Lučić srpska trenerska legenda, dok im je  znanje je prenosio i Sergej Bikov reprezentativac Rusije.Tema kampa bilo  je individualno usavršavanje.

-Proiriteti su usavršavanje tehnike driblinga, poboljšanje šuta i igre u odbrani, ali dosta pažnje smo  posvetili  fizičkoj pripremi veoma važnom segmentu u  igri. Metodologija aktivnosti u akademiji stalno se nadograđuje i to doprinosi uspešnom sprovođenju programa. Trenažni proces je  realizovan u SC ” Jezero”, a u Kladovskom “Đerdap-turistu ” uradili su sve da aktivnosti sprovedemo po planu – govori  Nebojša Vidić,  trener Bugarske ekipe Balkan (Botevgrad) jedan od saradnika magistra Saše Grujića idejnog tvorca akademije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *